Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

SC DANNYPOOL SRL DEVA

 

Zugravit

Creat Du 26 dec 2010 14:01:31 +0200 | Ultima modificare Ma 28 dec 2010 17:45:54 +0200
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zugravelile interioare creeaza atmosfera locuintei. Cu totii vrem sa fim inconjurati de lumina si culoare, de un ambient placut. Alegem zugraveala casei in functie de personalitatea noastra, de designul interior si de decoratiunile interioare cu care vrem sa ne infrumusetam casa.
Metoda cea mai raspandita in acest moment pentru zugravelile interioare o constituie folosirea vopselei lavabile. De ce se numeste vopsea lavabila? Pentru ca ea poate fi spalat de praf cu apa. Chiar asa! Daca in timp se murdareste, se poate lua un burete umed si se pot spala peretii cu el. Totusi, trebuie sa fim atenti la urmatorul aspect. Vopseaua lavabila este si solubila in apa. Deci, o data cu spalarea vom lua si un strat de vopsea. Deci dupa spalare probabil va fi nevoie sa mai aplicam un strat subtire de vopsea lavabila pentru zugraveala interioara.

Decorarea Peretilor Cu Forme Geometrice Colorate

Designul modern de interioare presupune combinatii neasteptate de culori si nuante, atat in ceea ce priveste alegerea pieselor de mobilier, cat si in decorarea peretilor. O tendinta la moda este zugravirea peretilor in culori diferite. In general, peretele pricipal, spre care se indreapta privirea la intrarea in camera, va fi colorat intr-o nuanta mai vie, iar ceilalti trei pereti in culori neutre. Combinatiile depind mult de designul interior al incaperii si de materialele si dispunerea pieselor de mobilier. O alta metoda este aplicarea unui strat suport de vopsea lavabila peste care sa realizam diverse desene, forme geometrice sau chiar picturi murale. In cele ce urmeaza, ne propunem sa vorbim despre o metoda simpla de decorare a peretilor cu forme geometrice in culori diferite.

Idei si Tehnici de Decorare

Exista numeroase tehnici de decorare a peretilor de interior si exterior. Printre acestea veti gasi designul si stilul care se potriveste cel mai bine locuintei dumneavoastra, pentru a crea un ambient cat mai placut.
Iata principalele tehnici de zugravire:

burete - creeaza o impresie de suprafata moale, pufoasa, in doua nuante - una de fundal, mai deschisa, si o nuanta mai inchisa, realizata cu buretele.
trafalet - sunt ilustrate diverse efecte vizuale realizate cu ajutorul trafaletului.
sablon - desene realizate pe intregul perete sau doar pe anumite portiuni, in functie de designul dorit.
dungi - verticale sau orizontale, in culori contrastante sau nuante asemanatoare, pentru un aspect modern.
imitatie lemn - impresia de lambriuri de lemn se poate crea cu ajutorul unor tehnici de zugraveli interioare.
imitatie marmura - cu aspectul lucios si elegant, specific marmurei.
mixte - diverse combinatii de tehnici de decorare pot crea efecte surprinzatoare, pline de originalitate.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Acces utilizator: Adresa email  Parolă  Înregistrare
:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love
Trimite ca și anonim - Nume:
Adresa email:
Scrieţi codul de control "6937":
 
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one